Ben jij die gedreven en enthousiaste Accountmanager Media die ons sales team komt versterken? Ben jij communicatief sterk, bedreven in telefonische acquisitie en verkoop, haal jij een kick uit het sluiten van contracten? Ben jij zelfstandig en resultaatgericht? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wij, bij 078MEDIA zijn op zoek naar een sales topper, voor 40 uur in de week, die onze organisatie mee kan laten groeien.

Functieomschrijving

Jij functioneert binnen dit sterk groeiende mediabedrijf zelfstandig maar je werkt wel nauw samen binnen het salesteam. Je onderhoudt goede contacten met bestaande klanten, adviseert hen over de verschillende advertentiemogelijkheden (print & online), je maakt zelfstandig aantrekkelijke offertes, afspraken en je haalt contracten binnen. Kortom je bent de manager van je eigen klantenbestand.

Wat wij bieden:

– Werken in een ervaren salesteam
– Verantwoordelijke functie
– Een informele en gezellige werkplek
– Afwisselende functie waarin vele commercieel successen te behalen zijn

Je hebt een streepje voor als je bekend bent in de Drechtsteden, je kennis hebt van online advertising & social media, je een natuurlijke netwerker bent en je denkt in kansen en oplossingen voor onze klanten.

078MEDIA

We zijn uitgever van de app Doen in Dordrecht en de glossy bladen 078MGZN & LifestyleDordrecht. Twee, inmiddels bekende bladen die gratis in de Drechtsteden worden verspreid. Daarnaast zijn we content creators voor bedrijven, organisaties, sportclubs en de gemeente Dordrecht.
En niet onbelangrijk: Je bent onderdeel van een jong en gezellig team, er zijn regelmatig leuke borrels, uitjes en er is ruimte om jezelf te ontwikkelen.

Zin om bij ons te werken? Neem dan meteen contact met ons op!

Neem voor eventuele vragen contact op met Leo Pap.
Telefoon: 078-3030360
E-mail: leo@078media.nl

Soort dienstverband: Voltijd