Ben jij stressbestendig, een duizendpoot, sociaal vaardig, commercieel ingesteld, klantgericht en een teamplayer? Dan is 078MEDIA op zoek naar jou!
Daarnaast willen we ook graag dat je geen deadline mist, plannen en organiseren in je bloed zit en dat je graag effectief en efficiënt te werk gaat.

Wij, bij 078MEDIA zijn op zoek naar een topper die onze traffic kan beheren, 28-32 uur in de week, verdeeld over 5 dagen per week.

Functieomschrijving

Jij bent binnen dit sterk groeiende mediabedrijf de spin in het web. Je hebt een helikopterview waardoor je altijd inzichtelijk hebt welke deadlines wanneer zijn en van welk project. Je coördineert onze print en online projecten, stuurt de DTP aan, zorgt ervoor dat advertentiemateriaal op tijd binnen is en je zorgt voor een uitstekende samenwerking met al onze klanten en partners.

Wat wij bieden:

– Werken in een jong en groeiend team
– Verantwoordelijke functie
– Een informele en gezellige werkplek
– Werken in een creatieve sector
– Marktconform salaris

Je hebt een streepje voor als je een HBO diploma bezit, oog hebt voor detail en als je al wat ervaring hebt als traffic medewerker.

078MEDIA

We zijn uitgever van de app Doen in Dordrecht en de glossy bladen 078MGZN & LifestyleDordrecht. Twee, inmiddels bekende bladen die gratis in de Drechtsteden worden verspreid. Daarnaast zijn we content creators voor bedrijven, organisaties, sportclubs en de gemeente Dordrecht.
En niet onbelangrijk: Je bent onderdeel van een jong en gezellig team, er zijn regelmatig leuke borrels, uitjes en er is ruimte om jezelf te ontwikkelen.

Zin om bij ons te werken? Neem dan meteen contact met ons op!

Voor eventuele vragen kun je contact opnemen met Marloes Wierckx.
Telefoon: 078-3030360
E-mail: marloes@078media.nl

Soort dienstverband: Deeltijd