Let op: deze borrel heeft al plaatsgevonden. 

Op 29 juni 2017 is er weer een 078 Business Borrel. Tijdens dit evenement is er tijd om bij elkaar te komen en te netwerken. Uiteraard wordt onze nieuwe editie gelanceerd. Mis het niet! Onder het genot van een heerlijk hapje en drankje, praten de aanwezigen bij en delen zij ervaringen. Ook is er muziek om van te genieten. Kom je ook?  

Locatie

De 078 Business Borrel zal plaatsvinden in DOK Bar & Bites, op de spuiboulevard 97 in Dordrecht. DOK Bar & Bites is een moderne bar met een uitgebreide wijnkaart, een Gin & Tonic- en een Cocktail kaart. Kortom: de ideale plek om heerlijk na te borrelen.

Ontzettend trots!

De nieuwe editie ligt klaar, dus we hebben een goede reden om te proosten. Ook deze periode hebben we weer keihard gewerkt om een interessante en uitdagende editie te maken. Dankzij de uitstekende inzet van onze freelance fotografen en schrijvers is de zesde editie van 078MGZN een succes! We zijn erg trots op het resultaat! Graag willen we alle partners en deelnemers bedanken voor de prettige samenwerking.

Ook deelnemen?

Wil je meer bedrijven en ondernemers uit Dordrecht en omgeving leren kennen? Ben je nieuwsgierig naar het nieuwe magazine of heb je zin in een gezellige avond? Kom dan langs! Iedereen is welkom. Consumpties zijn voor eigen rekening en de toegang is natuurlijk gratis.