078MGZN – Het trendy magazine voor de Drechtsteden!

Over 078MGZN

078MGZN is een stoer uitgewerkt idee van twee ondernemers in de Drechtsteden die gewoon zin hadden om de regio 078 te verrijken met een eigen magazine. Jan van Laar en Leo Pap zijn de initiatiefnemers en geven het magazine in eigen beheer uit. In juni 2016 rolde het eerste exemplaar van pers.  Met een team van freelance redacteuren en fotografen wordt sindsdien ieder kwartaal een joekel van een commercieel en redactioneel blad samengesteld.

Het magazine is gratis verkrijgbaar bij de adverterende bedrijven. Op = op. Voor mensen die niet willen misgrijpen of voor gemak kiezen, is het afsluiten van een abonnement ideaal. Voor € 22,50 per jaar ligt de glossy op de mat.

Ook een moment of fame?

Bedrijven presenteren hun trends en ontwikkelingen en interessante regiogenoten, bekende Nederlanders en topsporters krijgen hun minutes of fame. Een glossy dat zich onderscheid door inspirerende redactionele artikelen die met lef en humor worden samengesteld door een team van professionals.

Sta je in 078MGZN? You’re the talk of the town!

Wanted!

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Bij 078 Media zijn we regelmatig op zoek naar toppers die ons team komen versterken (ook freelance). Voor een stage op het gebied van redactie of sales kun je ook bij ons terecht. Je kunt altijd een open sollicitatie sturen naar leo@078media.nl met je CV en motivatie. We horen graag van je!

Meer informatie? Neem vrijblijvend contact op!