DOK investeert in jouw fijne avond uit

December is bij uitstek de maand waarin we investeren in samenzijn, delen en genieten. En in januari en februari? Dan is het vaak weer terug naar de sleur van alledag, de kou en de duisternis. Omdat ze bij DOK juist vinden dat het hele jaar een geschikte tijd is om te genieten, zorgen ze er dan voor dat je quality time ook echt quality time is.

Tekst: Diana Gerritsma

“Wij trekken de gezelligheid door het nieuwe jaar in”, vertelt Peter de Leeuw. “We maken er mooie feestdagen van maar waarom zouden we na 31 december stoppen met een feestje maken van het leven?” Het hele team bruist van de ideeën om het nieuwe jaar te vullen met gezelligheid en activiteiten. Een greep uit de plannen: nieuwjaarsborrel, foute bingoavond, ladiesnight, livemuziek op zondag, en nog veel meer.

Leef

Buiten deze leuke extra’s om, is het bij DOK altijd genieten. Daar wordt ook hard voor gewerkt. Een sfeervolle inrichting, een menukaart die regelmatig vernieuwd wordt, deals waardoor je voor een leuke prijs uit eten kunt, maar vooral aandacht en passie. Peter leidde de zaak altijd al met hart en ziel en blijft dat doen. Zijn overtuiging dat het leven geleefd moet worden, dat gesprekken echt moeten zijn en dat goed eten en drinken daarbij horen, neemt hij elke dag weer mee naar de werkvloer. 

Peter: “Ik zou het echt leuk vinden als meer mensen ook buiten de geijkte dagen en tijden om een hapje komen eten of een drankje doen. In deze tijden waarin veel van het leven zich in de digitale wereld afspeelt en mensen vooral veel haast hebben, zou het goed zijn als er meer echt contact is. Dat alles een beetje trager gaat. Met de ambiance, toffe deals en leuke acties willen we die omgeving creëren.”

Alles of niets

Vertragen doet het team van DOK zelf allerminst. Met z’n allen zetten ze er maximaal hun schouders onder om iedereen die binnenstapt een fijne tijd te bezorgen. Ze blijven steeds op zoek naar nieuwe ideeën, experimenteren met smaken en gerechten. Inspelen op de behoeftes die ze opmerken. Wie denkt: mooie zaak, lekker eten; die kunnen rustig achteroverleunen, heeft het mis. Achter de schermen gaat het altijd door; wat kan leuker, beter, waar hebben we zin in? Peter houdt de zaak en het team in beweging. Het is alles of niets en zolang hij er is, zal het alles zijn.

Social media

Ook op de socials wordt veel aandacht besteed aan het uitdragen van deze boodschap. Wie DOK volgt op Insta ziet niet alleen de heerlijkste gerechten en aankondigingen voorbijkomen, maar kan vaak meegenieten van wat er op dat moment gebeurt. Zo hopen ze mensen te inspireren om ook mee te doen.

DOK Bar & Bites
Spuiboulevard 97e, Dordrecht
www.dokbarenbites.bijdok.nl