Zomer! Het vrolijkste seizoen van het jaar. Dat vind je terug in onze nieuwe editie. Redactioneel verrassen we jou met fotoseries en hoofdartikelen om van te smullen. Ook de kleinere onderwerpen zijn weer bijzonder en uniek. Een rooftopterras, koken vanuit een bakfiets en onderwaterhockey. Kan jij ook niet wachten?

We pakten een terrasje met René van der Gijp en we draaiden voor een dag ‘de bak’ in. Bedrijven deden mee om hun ondernemerschap te pitchen en je vindt er nieuwe adverteerders. Het glanzende papier lonkt!

We groeien

Als we kijken naar de lezer die alles van A tot Z uitspit of het bladerende publiek in de wachtruimte, dan hebben we een groeiend aantal fans. Velen vinden het jammer vinden dat we ‘maar’ vier keer per jaar uitkomen. Ook ligt 078MGZN op steeds meer plekken en dat is een goed teken.

Vergroot je netwerk

Klaar zijn we nog lang niet en zoveel enthousiasme inspireert ons om verder te kijken. We willen verschillende mogelijkheden bieden om regiogenoten, ondernemers, bedrijven, instellingen en verenigingen in de Drechtsteden te verbinden. Om hun via het 078 podium te helpen het netwerk te vergroten. Onze speciaal ontwikkelde 078APP biedt die mogelijkheid evenals onze vernieuwde website waarmee we voor bedrijven flink tamtam gaan maken op sociale media.

App-to-date

Voor je ligt onze glossy in zomerse sferen dat smeekt om pagina’s met vette vingers en kreukels! Zon kunnen we de komende maanden niet beloven, zin in nieuwe dingen wel. Heb je geen puf om het dikke magazine op vakantie mee te zeulen? Download 078MGZN vanuit de appstore en kijk, lees en geniet overal waar jij wil. Veel plezier.