De nieuwe editie van 078MGZN werd op donderdag 29 juni 2017 gelanceerd. De avond was uitstekend geschikt om gezellig bij te kletsen, kennis te delen en te netwerken. Het was een veelzijdige avond onder het genot van een lekker hapje en drankje. Ook was er voldoende muziek om van te genieten. Al met al was deze spectaculaire avond een groot succes!

Zesde editie

Met de zesde editie in het vooruitzicht, hebben we de afgelopen periode keihard gewerkt om er een succesnummer te maken! De nieuwe editie staat in het teken van de zomer. Immers: het beste seizoen van het jaar. Een modern rooftopterras, onderwaterhockey en koken vanuit een bakfiets. Het kan allemaal echt. Stuk voor stuk unieke onderwerpen die terugkomen in de editie. We pakken zelfs een terrasje met René van der Gijp.

Ontdek alle thema’s in het inkijkexemplaar.

Verloop van de avond

De lancering vond plaats in DOK Bar & Bites, op de spuiboulevard 97 in Dordrecht. DOK Bar & Bites kenmerkt zich als een moderne bar met een uitgebreide wijnkaart, Gin & Tonic- en een Cocktail kaart. Kortom: genoeg om van te genieten.

Door een slim gerealiseerde buitenbar hadden omstanders voldoende ruimte om te staan en te bestellen. Door een exclusieve catering kon men genieten van uitstekende hapjes. Oesters, sushi of roomijs. Er was voldoende keus. Afsluiten kon met een heerlijk glas Moët en Chandon champagne. O78MGZN had het allemaal!

Heeft u zich laten vastleggen?

Genodigde gasten konden ervoor kiezen om het feestelijke moment vast te laten leggen. Met behulp van een professionele fotograaf hebben wij prachtige plaatjes kunnen schieten. Benieuwd naar het resultaat? Kijk eens op onze facebookpage!

Benieuwd naar de volgende borrel?

Heeft u deze borrel onverhoopt gemist? Maar bent u bij de volgende 078MGZN borrel graag van de partij? Houd onze Facebookpagina en de website goed in de gaten voor alle updates omtrent 078MGZN en onze evenementen. Wij zien u graag op de volgende borrel!

078MGZN Borrel
078MGZN Borrel
078MGZN Borrel
078MGZN Borrel
078MGZN Borrel
078MGZN Borrel