Let op: deze borrel heeft al plaatsgevonden. 

078MGZN organiseert ieder kwartaal voor ondernemers uit de regio Drechtsteden de 078 Business Borrel. Een gezellige netwerkbijeenkomst, steeds op een andere locatie. Deze keer op donderdag 7 december 2017 in het wantijpark vanaf 18:00 uur! 

WANTIJPARK STAAT BEKEND ALS EEN OASE VAN RUST. OP DONDERDAG 7 DECEMBER KUN JE DIT WEL VERGETEN!

Dan starten wij dé feestmaand van het jaar met een gezellige borrelavond. Ben je adverteerder, ambassadeur, redacteur, belangstellend of net als wij alleen heel erg nieuwsgierig? Welkom op het lanceringsfeestje van onze sprankelende wintereditie. Gastheer Joost de Bruijn van Het Wantijpaviljoen staat vanaf 18.00 uur voor je klaar om er een heerlijke avond van te maken. In het van boven tot onder vernieuwde restaurant met prachtig uitzicht, zorgt hij samen  met zijn team voor hapjes, drankjes en een gezellig decembersfeertje. Dj’s René van der Weijden en Denny Flier zorgen voor muziek…gedaan dus met de rust.

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded.
Ik Accepteer