En niet af en toe een halve pagina, nee vijf vaste rubrieken, vijf columns en steeds twintig artikelen aan de hand van interviews en fotoreportages. Dat wordt goed gelezen en dat is weer leuk voor de betalende klant. Mensen vragen: “Hoe komen jullie toch steeds op nieuwe ideeën, dat houdt toch een keer op?” Nou nee… een avondje brainstormen met prettig gestoorde journalisten en fotografen levert parels van onderwerpen op. Bijzondere onderwerpen en bijzondere mensen uit de regio, voor minder doen we het niet.

Zo ging Anne in gesprek met een transgender, zag Leo van T. het licht bij de Sterrenwacht en ontmoetten Arco en Rob een playmate in het bos. Margriet beschrijft een wellnesshuis, Emma zet DoYouDo in de schijnwerpers en Petra kreeg Jamal uit zijn hemd.

En tussen al dat geschitter willen we natuurlijk ondernemers laten uitblinken. Met een mooi redactioneel artikel over hun onderneming dat ontstaan is uit passie. Vakmensen bij Dimco, Depaglas en Stucro vertellen wat zij ons te bieden hebben en waarom we voor hun moeten kiezen.

Zo kunnen we nog wel even doorgaan. Doen we niet, lees zelf maar. Bij de najaarseditie waren we binnen enkele weken door de voorraad heen. Wil je zeker zijn van een exemplaar? Sluit een abonnement af, dan ligt het magazine ieder kwartaal op je mat.

We bedanken alle adverteerders en iedereen die heeft meegewerkt aan 078MGZN. We sluiten 2017 succesvol af en staan te popelen om in alle seizoenen van 2018, blablabla … éérst nog de gezellige decembermaand. Het team van 078 wenst alle lezers mooie feestdagen en een uitblinkend 2018!

Leo Pap
Jan van Laar
Stanley Matena