Op donderdag 12 juli jl. tekenden maar liefst drie nieuwe hoofdsponsoren een contract met Oranje Wit. Hiermee verbinden de sponsoren zich voor komende vijf jaar aan de club. “Een ontwikkeling om blij mee te zijn”, aldus voorzitter Jan Willem Bozuwa. “Het feit dat het er drie zijn zou je opmerkelijk kunnen noemen, maar dat zie ik toch anders. Het maakt je minder kwetsbaar. Bovendien hebben ze alledrie een binding met de club. Dat vind ik nog het leukste.”

De nieuwe sponsoren – 078MEDIA, De Jager Food Service Equipment en VROOAM Lubricants International – zijn ook tevreden met elkaar. Het voortraject verliep soepel en alledrie gaan voor een goede samenwerking. “We hopen dat we er na deze eerste vijf jaar nog een periode aan toe kunnen voegen”, aldus Sander van der Velden, directeur van VROOAM.

Betrokkenheid Mouthaan/Virtual Printer

De komst van de drie nieuwe sponsoren betekent ook dat we afscheid nemen van Mouthaan/Virtual Printer als hoofdsponsor. Kees Diamant was maar liefst negen jaar aan onze club verbonden als hoofdsponsor en heeft toegezegd om ook de komende jaren als sponsor betrokken te blijven. In het komende Presentatiemagazine is een interview te lezen met Kees Diamant. Ook onze nieuwe hoofdsponsoren stellen zich daarin voor aan de club. Voor degenen die niet kunnen wachten, alvast een korte introductie.

078MEDIA

078MEDIA is de uitgever van meerdere (lifestyle) magazines en apps in de regio Drechtsteden. Daarnaast geeft het mediabedrijf diverse sportmagazines uit, waaronder het Presentatiemagazine van Oranje Wit. Leo Pap, directeur van 078MEDIA, vertegenwoordigde het bedrijf tijdens het tekenmoment. “Oranje Wit is een goed cluppie”, aldus Leo. “Het is een club die goed voelt en ook wel een beetje past bij de uitstraling van 078MEDIA. Bovendien spelen ze op een goed niveau”, voegt Leo toe. Hij ziet sponsoring vooral als ‘een stuk gunning’, maar wil met deze keuze ook (verder) timmeren aan de naamsbekendheid van zijn organisatie.

De Jager Food Service Equipment

De Jager Food Service Equipment is totaalleverancier voor supermarkten en groothandel in horeca-apparatuur. Zo importeert en distribueert het bedrijf slagerijmachines, non-food horeca artikelen, keukengerei en grootkeukenapparatuur. Ben de Jager, directeur van het bedrijf, is al dertig jaar lid van Oranje Wit en voetbalt er nog steeds. De keuze voor het hoofdsponsorschap was voor hem een logische: “Het is al dertig jaar mijn cluppie, ik voel me er thuis! Ik vind het fijn dat ik iets voor de club kan betekenen.”

VROOAM Lubricants International B.V.

VROOAM (uit te spreken als ‘vroem’) is ontwikkelaar en leverancier van hoogwaardige smeermiddelen voor de marine en powersports, dat wil zeggen de motorfiets- en kartmarkt. Sander van der Velden, directeur van VROAAM, heeft drie kinderen waarvan er twee voetballen bij Oranje-Wit. Voor Sander is het een logische keuze om Oranje Wit te sponsoren. Sander: Ik vind Oranje Wit een prima club. Mijn kinderen hebben het er naar hun zin en ik heb het er ook als ouder goed naar mijn zin. Als de sponsoring ook nog een paar extra klanten oplevert, ben ik al heel tevreden!”