Op 26 september is het zover: we vieren de nieuwste editie van 078MGZN met een Mississippi style Business Borrel. We gaan op de South America-toer en serveren tijdens deze derde editie van dit jaar de lekkerste cocktails, verrassende hapjes, suikerspinnen en popcorn onder het genot van de beste soul klanken.

NIEUW! Early Dinner
Tijdens deze edities zijn er geen VIP-tafels, maar speciaal voor onze vaste adverteerders hebben we een 078MGZN Early dinner arrangement samengesteld voor minimaal 4 personen bij Brut Burger Bar.

Dit 4-gangen diner biedt de mogelijkheid om met klanten of werknemers een unieke ervaring te beleven voorafgaand aan de borrel.

Reserveer hier het 078mgzn early dinner arrangement a €75,-  all-in.
Let op: er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar

Herfsteditie 078MGZN
Zo langzamerhand sluiten we deze hete zomer af. We kijken terug op mooie vakantieherinneringen Met 078MGZN borduren we daar graag op voort, want in de zomer vinden de meeste aanzoeken plaats. In deze herfsteditie brengen we daarom een mooie trouwspecial; wat zijn bijzondere fotolocaties in onze regio, wat zijn typische do’s als je gaat trouwen en waar vier je het beste feest?

Daarnaast hebben we weer prachtige en inspirerende verhalen zoals die van Sjoerd, de straatbarbier die daklozen knipt op straat en vertelt een echte kattenfluisteraar over haar bijzondere beroep. We mogen een kijkje nemen in een historisch en stijlvol pand in de oude binnenstad en nazomeren nog even met de reisreportage over Verona. Leuke najaarsbestemming trouwens ook!

Wil je ook zichtbaar zijn in deze editie van 078MGZN dan adviseren wij hier graag in. Het team met ervaren copywriters, fotografen en content creators staat klaar. Uiteraard zijn er ook nog volop mogelijkheden voor het plaatsen van een advertentie.

Wil je ook zichtbaar zijn in deze editie 078MGZN?
Dan adviseren wij hier graag in. Het team met ervaren copywriters, fotografen en content creators staat klaar. Uiteraard zijn er ook nog volop mogelijkheden
voor het plaatsen van een advertentie.

Download hier de advertentietarieven of neem contact op met Stanley Matena of Raoul Baart

Graag tot dan!

Datum 
26 september 2019, van 18.00 – 00.00 uur

BRUT food & wine bar
Groenmarkt 121, 3311 BD Dordrecht