Kim Minnebreuker wilde graag ‘eens wat anders’. On- danks dat ze regelmatig zichzelf een andere coupe laat aanmeten en ze in mei van dit jaar nog een groot stuk van haar haar liet knippen, gaf ze zich op voor de meta- morfose. “Ik ben voor alles in, alleen geen felle kleuren. Ik loop stage op Eindhoven Airport, dus het mag niet teveel opvallen. Ik laat me verassen en vertrouw op Michiel.”

Fotografie: Petra Brouwer

Michiel van Vonderen: “Eerst heb ik bij Kim een Wet Balayage gezet om een zachte overgang te creëren. Hierdoor zijn alle lengtes een stuk lichter dan bij de aanzet, zo ontstaat er een mooi schaduwe ect. Bij Kim kies ik voor een koele tint, maar deze overgang is ook mooi met een pasteltint of warme kopertint. De coupe van Kim is nu een stuk korter, haar pony is wel behouden. Deze ‘Curtain Bang’ is ontzettend populair nu en door hem rommelig te stylen is Kim’s look gelijk af.”

Visagist Demi: “Zelf draagt Kim weinig make-up, om wel dicht bij haarzelf te blijven, kies ik voor een rustige look. Bij haar ogen heb ik met licht roze tinten gewerkt en een lichte eyeliner, zodat haar ogen meer spreken. Ook voor de lippen heb ik met een rustige, zachtroze lipstick gewerkt. De blush maakt het daarna helemaal af.”

Wil jij een totaal andere look?
Mail dan een recente foto naar redactie@078magazine. De metamorfose vindt plaats bij KAMER88 in Zwijndrecht.