Tekst: Fleur Hartmeijer
Fotografie: Kim van Gent

 1. NATIONAAL PARK DE BIESBOSCH IN DORDRECHT
  Altijd al gedroomd van trouwen in de natuur en in de open lucht het jawoord geven? Nu kan het! Sinds mei 2018 is De Biesbosch een officiële trouwlocatie geworden. Er zijn twee vaste trouwlocaties (Zwarte Schuur en de Amalia Hoeve) en zes velden beschikbaar.
 2. BRUT FOOD & WINE BAR
  In de zomer wordt de Wine bar regelmatig omgetoverd tot romantische trouwlocatie en spetterende feestlocatie. De perfecte locatie voor jouw bruiloft.
 3. DE RAEDTSKELDER IN DORDRECHT
  Voor een intieme bruiloft is de Raedtskelder de juiste plek. Er zijn hier veel mogelijkheden. Zo kunnen ze zorgen voor de hele bruiloft of alleen een lunch, diner of receptie. Dit is de plek om onder de grond de huwelijksdag te vieren.
 4. BELLEVUE GROOTHOOFD IN DORDRECHT
  Elkaar de eeuwige liefde beloven met uitzicht op het water? Dan is Bellevue Groothoofd het goede adres. Aan de voorzijde zijn historische gevels en een haven te zien en aan de achterkant is een prachtig uitzicht op de drie rivieren die hier samenkomen.
 5. HET WANTIJPAVILJOEN IN DORDRECHT
  Een lange gastenlijst voor de bruiloft? Het Wantijpaviljoen weet er wel raad mee. Door de grote (buiten)ruimtes die ze hier tot beschikking hebben, kunnen alle gasten van de lijst komen tot zelfs 300 personen.
 6. LUNCHROOM DEN WITTEN HAEN IN DORDRECHT
  Een unieke locatie voor de bruiloft is lunchroom Den Witten Haen. Ze hebben een stadstuin en drie verschillende zalen. Deze lunchroom is een beweging van Philadelphia zorg. Ze werken hier met mensen die een afstand hebben tot de arbeidsmarkt.
 7. HOTEL VAN DER VALK ARA IN ZWIJNDRECHT
  Hotel ARA is de juiste plek voor een bruiloft op één locatie. Ze regelen alles, zoals eten en drinken, een weddingplanner (ook voor op de dag zelf), opstelling naar wens, een mooie locatie voor een bruidsreportage en nog veel meer. Er is zelfs een bruidssuite!
 8. APOLLO HOTEL IN PAPENDRECHT
  In het Apollo Hotel staat het bourgondisch diner al te wachten. Na de ceremonie kan iedereen nagenieten van een drankje van de uitgebreide drankenkaart en naar Chef’s toe voor dit speciale avondmaal. Voor trouwfoto’s zijn de molens van Kinderdijk op nog geen tien kilometer afstand!
 9. ART & DINING IN DORDRECHT
  Het museum restaurant Art & Dining zit in het Dordrechts museum en past precies bij het plaatje van een bruiloft. Van trouwzaal tot serre en van een wijnbar tot private dining in de Salon.
 10. VILLA AUGUSTUS IN DORDRECHT
  Bij Villa Augustus heb je drie plekken waar je elkaar het ja-woord kan geven: in de Moestuinzaal, de Wantijzaal en de Limonaia, een glazen kas.