Fotografie: Rob van der Teen

Voor Nick van Dijk was het tijd voor een stevige make-over. Weg met de lange lokken en hallo nieuwe coupe. Stanley Hordijk heeft hem onder handen genomen.

Nick van Dijk had een grote bos haar. Ik heb eerst gekeken wat de wensen zijn en wat bij hem staat. Hij wilde graag meerdere haarstijlen zodat hij het luchtiger kan dragen in het weekend en wat strakker naar zijn werk. Het wassen gebeurt in onze salon altijd in een massagestoel. Voor mannen gebruik ik een extra hydraterende shampoo omdat er vaker sprake is van een droge hoofdhuid en schilfertjes. Leuk is dat we er altijd een kleine beleving van maken met een drankje en een adviesgesprek. We nemen zeker de tijd.” Stanley Hordijk begon met knippen op de zolderkamer in zijn ouderlijk huis. Na jaren ervaring in een topsalon in Rotterdam heeft hij sinds september vorig jaar zijn eigen zaak in Zwijndrecht:

Stanley Hordijk barber / hairstylist
Veerplein 6, Zwijndrecht
06-41091935
stanleyhordijk@gmail.com