In augustus was het dan eindelijk zover. De officiële opening van CardioBoxing Dordrecht in het gloednieuwe pand aan de Amnesty Internationalweg. 7,5 jaar geleden begonnen Matthy Leendertse en Milton van Zeijl een nieuw concept; CardioBoxing. De ondernemers kwamen op het idee om de wereld van het vechtsport en de sportschool te combineren in de vorm van een verschillende groepslessen. De formule sloeg aan en na drie maanden waren de lessen al vol. Na veel inspanning tussen Gemeente Dordrecht en de ondernemers is de zoektocht naar een nieuw pand voltooid. Cardioboxing Nederland telt met het nieuwe pand in totaal 7 vestigingen.

Beide mannen glunderden vlak voor de opening van oor tot oor. “Het is een droom die eindelijk werkelijkheid is geworden” aldus Matthy Leendertse. Vol trots geeft hij een rondleiding op de nieuwe vestiging. Op de begane grond is een grote zaal waar de groepslessen met groepen van circa 50 deelnemers plaatsvinden. Boven is er ruimte voor één op één begeleiding of training met daarnaast kamers die te huur zijn voor diensten aansluitend bij de sportschool. “Wat ons anders maakt ten opzichte van andere sportscholen is het persoonlijk contact. Wij kennen elk lid bij naam en je merkt zeker na deze corona periode dat dat erg gewaardeerd wordt.” Aldus Milton van Zeijl. Die blijk van waardering is er zeker. De leden hebben massaal geholpen bij de opbouw van het pand.

“DE TOEKOMST IS NU”

De aanloop naar het nieuwe pand in Dordrecht was zeker niet altijd makkelijk. Al jaren waren Matthy en Milton opzoek naar een eigen ruimte. Keer op keer liepen ze tegen beperkingen aan zoals de grootte van de ruimte, weinig parkeergelegenheid, bestemmingsplannen etc. Na intensief contact met Boukje van de Ven, accountmanager bij Dordt Onderneemt, is er in januari 2020 getekend voor de huidige locatie. Boukje is al jarenlang de sparringpartner voor de diverse locaties. Als er een kans lag dan zaten de ondernemers er samen met Boukje bovenop. Uiteindelijk is gebleken dat de aanhouder wint. De sportschool is open en zij ontvangen veel nieuwe mensen die direct worden opgenomen in de CardioBoxing Family!

“Voor Dordt Onderneemt, onderdeel van de gemeente Dordrecht, staat de ondernemer centraal. Heeft u als ondernemers een vestigingsvraag of op een andere manier ondersteuning nodig vanuit de gemeente Dordrecht? Dordt Onderneemt is het eerste aanspreekpunt voor ondernemers met vragen aan de gemeente Dordrecht. Zij helpen u graag verder met onderwerpen zoals bedrijfshuisvestiging; subsidies; vergunningen; ondernemersvereniging en andere ondernemerszaken.”
Meer informatie? www.dordtonderneemt.nl