Maak kans op 2×2 tickets voor Cinema The Movies
Wat moet je doen?
1. Volg @078mgzn en @the.movies.dordecht op Instagram
2. Laat ons weten in de comments welk van de onderstaande films jij graag zou willen zien.
Woensdag 10 november maken wij de winnaar bekend! Succes!

No Time to Die – vanaf 30 sept
Eindelijk is die er dan: de 25e Bondfilm. De laatste van Daniël Craig. 007 neemt het op tegen de techno-schurk Safin. Een wereldomvattend avontuur met als inzet om de vernietiging  van de wereld te verhinderen.

NR 10 – vanaf 30 september
Nederlands beste filmmaker Alex van Warmerdam heeft zijn 10e speelfilm gemaakt. Opnieuw een mix van thriller en zwarte komedie over Günther, een acteur die als pleegkind naar Nederland kwam en nu op zoek gaat naar zijn afkomst. En wie volgt hem stiekem met een camera ?

Charlie Chaplin Collection – vanaf 10 oktober

100 jaar geleden ging zijn eerste speelfilm The Kid in première. Een mooie aanleiding om zijn belangrijkste films digitaal te restaureren en opnieuw van zijn genie te genieten op het grote scherm. Verwacht o.a.  A Woman in Paris, The Great Dictator, City Lights en andere.

The French Dispatch – vanaf 21 oktober

Een geweldige sterrencast bevolkt deze eigeninnige comedy over een redactie die de laatste uitgave van een Amerikaanse krant in Frankrijk moet realiseren. Wes Anderson creëert weer zijn kolderieke, kleurrijke en unieke universum.

 

The Doors: Live at the Bowl 1968 – 4 & 7 november

Film van het legendarische concert (“hun beste live-optreden ooit”) van The Doors in The Hollywood Bowl. Jim Morrison in topvorm. Helemaal gerestaureerd en met nieuwe geluidsmix. Ter ere van de 50e verjaardag van hun laatste album L.A. Woman.

Spencer – vanaf 11 november

Kerst 1991. Prinses Diana besluit dat haar liefdeloze huwelijk met Prins Charles niet werkt. Ze zal moeten afwijken van het pad dat voor haar als toekomstige koningin is uitgestippeld. Na Jackie Kennedy-Onassis levert regisseur Pablo Larrain weer een fantastische biopic van een “royal” af.

Meer info ? Check www.themoviesdordrecht.nl