Eindelijk kunnen we weer het gezelligste verjaardagsfeestje  van Nederland vieren: Willems Verjaardag. Maar dit jaar kunnen alle remmen weer los. Wij hebben de leukste feesten bij de horeca voor jou op een rij gezet. Waar ga jij je Koninklijke moves vertonen?  

Koningsnacht 2022 – Willems Verjaardag

Eindelijk kunnen we weer het gezelligste verjaardagsfeestje vieren van Nederland: Willems Verjaardag. Voor de 6e keer zal Het Dolhuis weer als locatie dienen. Dit keer met o.a. Red Alert, de Dordste Coverband, die er altijd een feest van maakt

2. Koningsnacht 2022 – Kazerne

Danceparty ter gelegenheid van Koningsdag m.m.v. RUSHOUR, Erka, Wessel S en Keezzey.

Tickets

3. Finn’s Koningshouse

Heerlijke muziek, lekkere drankjes en hopelijk heel mooi weer i.k.v. Koningsdag.

4. Bibelot – Brandalarm

😍⚡️ Brandalarm is het 16+ feestje waar je bij wilt zijn in Bibelot. Verwacht urban, house en de laatste hits tijdens een avond vol goede vibes. Jij, al je vrienden en vriendinnen, je lievelings dj’s, entertainment van de hoogste plank en nog meer voor de perfecte avond uit.

 

5. Visser’s Poffertjes

Na 2 jaar een koningsdag in lockdown pakken we dit jaar groots uit! We hebben de zon besteld, onze bakfiets staat voor de deur, er is een buitenbar met heel veel koud bier en op het scheffersplein kan je dansen en spelen met @lola.zwarte •