Ruby Nijhoff is jong, ambitieus en een harde werker. Dit najaar heeft ze haar eigen onderneming gestart: ORGANISE!

Hoe ben je tot dit punt gekomen?
“Enige jaren geleden toen ik als jonge starter op de arbeidsmarkt als managementassistente werkte, merkte ik al snel dat ik meer uitdaging zocht en dat ik verder wilde leren. Dit deed ik door meer taken en verantwoordelijkheden naar me toe te trekken bij mijn werkgevers, maar parallel aan mijn fulltimebaan ben ik dan ook bedrijfskunde gaan studeren. Na vier pittige, maar vooral hele leuke en leerzame jaren heb ik vorig jaar juni mijn Bachelor Bedrijfskunde in ontvangst mogen nemen. Op dat moment wist ik een ding zeker, ik heb vrijheid, maar vooral uitdaging nodig.”

Je had je diploma op zak. Heb je direct je baan opgezegd?
“Nee, dit was niet gelijk het moment dat ik voor mezelf ben begonnen. Eerst ben ik ergens anders in dienst gegaan en in een voor mij geheel nieuwe rol gestapt. Al snel merkte ik dat ik een deel van mijn oude werk heel erg miste, het organiseren van zakelijke evenementen. Met dit inzicht en mijn droom van ondernemerschap in het achterhoofd, heb ik deze baan opgezegd. Spannend! Maar vooral heel waardevol. Na heel wat gesprekken te hebben gevoerd met mensen om mij heen, zowel zakelijk als privé, heb ik de knoop doorgehakt: ik blijf dichterbij mezelf door te doen waar ik een passie voor heb, met de vrijheid om hier zelf invulling aan te geven. En zo ontstond ORGANISE!”

Hoe gaat het tot nu toe?
“Inmiddels ben ik meer dan twee maanden onderweg en komt mijn passie volledig tot zijn recht. Ik heb al diverse mooie projecten mogen uitvoeren en richt mij hiermee volledig op de zakelijke markt. Daarnaast combineer ik twee van mijn grootste krachten. Enerzijds organiseer ik zakelijke evenementen, in de breedste zin van het woord. Anderzijds zet ik mijn bedrijfskundige achtergrond graag in bij het coördineren van projecten die meerdere disciplines raken en kan daarbij zorgen voor de samenhang tussen meerdere projecten. Of wel Event- Project- en Programmamanagement.”

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Laten we eens bellen! 

organisebv.nl / 06 11 43 54 70