Mieke was al een tijdje zoekende naar een kapper die bij haar paste. Toen ze de oproep voor de 078make-over zag, trok ze de stoute schoenen aan. 

Haarstylist Michiel
‘Het haar van Mieke is voor haar gezichtsvorm eigenlijk wel een mooie lengte. Hier en daar heb ik het kapsel wat meer diepte gegeven door de laagjes wat te verdelen en de lengtes te verzachten. De kleur vond ik minder passen en samen kozen we voor een meer bruin kopere look die beter past bij haar huid. De verschillende nuances in donker – en lichtbruine tonen zorgen voor een mooie diepte.”

 

 

 

Visagiste Demi“Het einde van het jaar is aangebroken en hierbij passen warme tinten. Ik heb daarom bij Mieke gekozen voor een mooie bruine oogschaduw met als basis een koperkleur. Dit komt ook mooi terug in haar nieuwe haarkleur. Om deze winterlook af te maken heb ik gekozen voor een dieprode kleur op haar lippen. Dit keer was het voor mij een speciale make-over, namelijk mijn laatste. Ik heb het altijd met heel veel plezier gedaan en wil daarom iedereen bedanken voor de mooie resultaten die er gemaakt zijn.”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wil jij ook een make-over winnen? Stuur een foto met je naam en leeftijd naar: info@078media.nl