Al meer dan 25 jaar is Berkhout Verzekeringen & Hypotheken het vaste aanspreekpunt voor verzekeringen, hypotheken en tevens zelfstandig adviseur van RegioBank.

Onafhankelijk en persoonlijk
Berkhout Verzekeringen & Hypotheken biedt volledig onafhankelijk verzekeringen en hypotheken aan. Wij hebben geen voorkeur voor een bepaalde verzekeringsmaatschappij. Klanten profiteren van een eerlijk en oprecht advies, dat past bij het bedrijf. Deze persoonlijke aanpak is essentieel in ons vak. Wij streven naar een langdurige relatie met onze klanten.

Regiobank
Naast assurantiekantoor heeft Berkhout Verzekeringen & Hypotheken ook de functie van RegioBank. Hier kunnen klanten terecht voor financieel advies en diverse financiële producten, zoals een betaal- en spaarrekening en een bankspaarrekening. Het uitgangspunt van de RegioBank is lokale betrokkenheid. Altijd een bank in de buurt waar u even binnen kunt lopen, ook zonder afspraak. Dat is precies waar wij voor staan. Klanten profiteren van één vertrouwd gezicht voor hun verzekeringen en geldzaken. Dat werkt wel zo prettig.

Wij heten u van harte welkom op ons kantoor in Winkelcentrum Sterrenburg.
P.A. de Kok-plein 162 B te Dordrecht 

www.berkhout-verzekeringen.nl