Maybe I do | do 30 mrt. 2023 in de bioscoop | Landvast Alblasserdam
Voor de nieuwe bioscoopfilm ‘Maybe I Do’ geeft Landvast twee keer twee vrijkaarten weg voor in Cinema Royaal.

Het jonge koppel Allen en Michelle is op dat punt in hun relatie gekomen dat ze toe zijn aan de volgende stap. Alleen, zij wil trouwen, hij is blij met wat ze hebben. Ze geeft hem 24 uur om te besluiten waar ze heen gaan. Een etentje met de wederzijdse ouders moet wat lucht geven, maar bij de eerste ontmoeting blijken die elkaar – tot hun eigen schrik – al te kennen. En behoorlijk goed! Ze blijken hun echtgenoten namelijk al een tijdje te bedriegen … met elkaar. Gevangen in deze hachelijke situatie, proberen de ouders elkaar te confronteren terwijl ze alles voor hun kinderen verborgen proberen te houden.

 

 

Winactie!!

078MGZN mag 2×2 kaarten weggeven!  Stuur je gegevens naar marketing@landvast.nl en laat ons weten met wie je kans wilt maken op de tickets voor Maybe I Do. Op 8 april maken we de winnaar bekend op instagram via @078MGZN en @landvast. 

 

 

 


Van Dik Hout | vr 31 mrt. 2023 – 19:30 | Bibelot Dordrecht

Er zijn maar weinig bands die het meer dan een kwart eeuw volhouden. Het aantal bands dat na zo’n periode nog altijd met de gretigheid van een jonge hond musiceert, is helemaal op één hand te tellen. Van Dik Hout is zo’n zeldzaamheid. Een Nederpopinstituut dat trots is op het muzikale verleden maar niet bang is nieuwe wegen in te slaan.

Met de laatste single ‘Op De Golven Dansen Wij’ is een nieuw muzikaal hoofdstuk geschreven dat snel een vervolg zal krijgen met meer nieuwe muziek! Want waar er met liefde wordt terug gekeken zal de band altijd vooruit blijven kijken!


Memory Lane | zo 2 apr. 2023 – 14:30 | Landvast Alblasserdam

Zin in een middag muziek uit de jaren 60 en 70? Dan moet u bij Memory Lane zijn! Laat je meevoeren op een trip down – jawel – Memory Lane door deze coverband met zes ervaren muzikanten.

Memory Lane bestaat uit leadzanger Jan Terhell, Henk Kannegieter drums en zang, Tino Anraad toetsen en zang, Freek Adam gitaar, Leo van der Meijde slaggitaar en zang en Theo Suijker basgitaar. Elk van de mannen heeft wel met één bandlid een muzikaal verleden, dus de heren zijn prima op elkaar ingespeeld.


Edsilia Rombley | vr 7 apr. 2023 – 20:15 | Schouwburg Kunstmin

Intieme avond vol soul, pop,  jazz, anekdotes en humor

Soul, pop, jazz, r&b, uptempo, ballads; het is Edsilia Rombley om het even, net zoals ze met hetzelfde gemak Nederlands- en Engelstalige songs afwisselt tijdens haar optredens. Om te vieren dat ze 25 jaar op de planken staat, komt ze naar het theater met de concerttournee ‘In Balans’, naar het gelijknamige album uit 2020.

Samen met haar all-female band brengt Edsilia bestaande pop- en soulnummers en uiteraard nieuwe songs. Met haar warme podiumuitstraling maakt de zangeres, die al vijftien keer in een uitverkocht Ziggo Dome stond, er een intieme avond van. Heerlijke muziek wordt afgewisseld met persoonlijke anekdotes en humor.


SERA | vr 14 apr. 2023 – 21:00 | Bibelot Dordrecht

Het zal je maar gebeuren: je bent een nog onbekende zangeres met muzikale ambities en besluit in 2020 covers van liedjes op YouTube, TikTok en Instagram te plaatsen. Tijdens een van die live-sessies meldt je grote idool zich om een potje mee te zingen. Dit overkwam de nuchtere Sliedrechtse SERA. De ondernemende SERA is een ster in wording met haar waanzinnige stem en een no-nonsense attitude.


Huub Stapel | do 20 apr. 2023 | 20:15 Schouwburg Kunstmin

Hilarische, ontroerende en meeslepende voorstelling over familie.

Huub Stapel is terug. De man die Mars en Venus genadeloos langs de meetlat van het leven legde en het huwelijk tot op het bot ontleedde, wijdt zich nu aan een nog groter onderwerp: familie. Want wie is er niet groot mee geworden? Familie is overal en dan hebben we het nog niet eens over schoonfamilie, stieffamilie, pleegfamilie, adoptiefamilie, oranjefamilie en de grootste familie van Nederland. 

Geen conflict gaat zo diep als een familieruzie en tegelijk is het de enige band waar je je nooit van kunt ontdoen. Een huwelijk kan worden ontbonden, een vriendschap beëindigd, maar familie blijft familie. Huub Stapel leidt je, persoonlijker dan ooit, langs verborgen verleden en feesten der herkenning in een hilarische, ontroerende en meeslepende voorstelling over die ene noemer waaronder wij allemaal vallen.


Pene Corrida | za 22 apr. 2023 – 21:00 – Bibelot Dordrecht

“Wat zou er gebeuren als we de grootste hits van de afgelopen decennia bij elkaar rapen en er een dikke laag metal overheen smeren?” Het antwoord liet niet lang op zich wachten, niet veel later was Pene Corrida geboren en de rest is geschiedenis. Al ruim tien jaar spelen ze de vaderlandse podia plat met een wervelstorm van herkenbare dance beats en snoeiharde gitaren. Tijdens hun “Loco Mexicano Tour” brengen zij een arsenaal aan nieuwe Medleys met zich mee, vol hits en guilty pleasures van vroeger en nu!


Veldhuis & Kemper | do 11 mei. 2023 – 20:15 | Schouwburg Kunstmin

Luchtig, indringend & komisch Confronterend en grappig, met ontroering als onverwachte bonus

Het is twintig jaar geleden dat het gevierde duo Veldhuis & Kemper voor het eerst samen op het podium stond. Je zou zeggen dat je elkaar dan wel goed kent. Toch? De mannen denken in ieder geval dat ze elkaar alles kunnen vertellen, maar of dat nou zo verstandig is? Confronterend en grappig is het in ieder geval wel, met ontroering als onverwachte bonus. Hun vorige programma ‘Geloof ons nou maar’, kon rekenen op volle zalen en prachtige recensies. ‘Het stel voelt nog immer moeiteloos de tijdgeest aan’, schreef Algemeen Dagblad. Je snapt, de mannen hebben maar één wens: Hou dat vast!


Huisvrouwen bestaan niet | vr 12 mei. 2023 – 20:15 | Schouwburg Kunstmin

Huisvrouwen Bestaan Niet is familie van de gelijknamige bioscoophit, de best bezochte film van 2017 en genomineerd voor een Gouden Kalf. Of je nou ziek, verliefd, vrolijk of verdrietig bent, de was wacht nooit. Net als de rest van het huishouden trouwens. En dat terwijl je natuurlijk gewoon wil léven. In de herkenbare en humoristische voorstelling maken we kennis met drie vrouwen die totaal verschillend omgaan met de combinatie relatie, werk, kinderen, vrienden en familie en elkaar proberen te overtuigen van hun manier.


Roué Verveer | vr 26 mei. 2023 – 20:15 | Schouwburg Kunstmin

Roué Verveer speelt dit seizoen alweer zijn 10e cabaretvoorstelling:  ‘Gewoon Roué’. En het is tijd om dat te vieren! Met zijn charme verovert Roué inmiddels al meer dan 20 jaar de harten van het Nederlands publiek. Hij staat bekend om zijn enthousiaste speelstijl, energieke uitstraling en briljante improvisaties. Deze show bevat zoals altijd een stortvloed aan zelfreflectie, hilariteit en zelfspot. Uiteindelijk wordt het dus een fantastische avond.. of eigenlijk een avondje ‘Gewoon Roué’!