Business Netwerk Drechtsteden is een regionaal zakenplatform met ruim 50 aangesloten bedrijven en organisaties in de regio Drechtsteden.

Ons doel is om bedrijven en organisaties onderling succesvoller te laten samenwerken. Dit doen we onder andere door het organiseren van netwerkbijeenkomsten op mooie locaties binnen onze regio. Gezelligheid en een goede sfeer zijn voor ons het vertrekpunt voor de succesvolle bijeenkomsten”, aldus Marjan van Berkel, die samen met haar compagnon Steven Corijn de initiatiefnemers zijn van Business Netwerk Drechtsteden.

“Inmiddels zijn er mooie samenwerkingen tot stand gekomen tussen de leden. Zo wordt er veel kennis gedeeld en worden er gezamenlijke projecten opgestart. Een mooie vorm van samenwerking binnen ons leden-bestand is ook het inhuren of uitwisselen van personeel. We doen er dan ook alles aan om ondernemers onderling met elkaar te verbinden.”

Breed netwerk
Ook buiten de Drechtsteden is er volop samenwerking. Business Netwerk Drechtsteden maakt deel uit van een breder initiatief, met vertegenwoordiging in Rijnmond, Haaglanden en Zeeland. Minimaal 1 keer per jaar worden de vier regio’s bij elkaar gebracht door een gezamenlijk event. Buiten dit jaarlijkse event organiseert Business Netwerk Drechtsteden maandelijks iets in eigen regio, altijd met hapje en drankje.

 

 

 

 

 

 

Meer informatie
Wil je de juiste doelgroep op de juiste manier bereiken? Of simpelweg jouw netwerk uitbreiden en kennis delen met mede-ondernemers? Als part

ner of lid van Business Netwerk Drechtsteden bieden wij jou talloze kansen.

Kijk eens op www.businessnetwerken.nl/drechtsteden of
bel naar 06 46 63 65 93.