We kunnen niet wachten op de zomer! Eindelijk de leuke jurkjes, korte broeken en espadrilles weer uit de kast. In ons landje duren de zomers een stuk korter dan rond de Méditerranée maar als het dan zover is dan is iedereen weer zó blij. We merken in ons vak dat seizoenen ook grote invloed hebben op de menselijke wensen. Men heeft absoluut een andere behoefte in de woon- werkomgeving tijdens de seizoenen. Leuk om dat te zien dat het niet alleen garderobe-wise wisselt per seizoen…

Uiteraard heb je een bepaalde stijl waar je gelukkig van wordt, de één zweert bij Japandi terwijl de ander zich graag omringt met kleur en accessoires. Als aanvulling op die eigen stijl verandert er vaak toch iets per seizoen, een extra vachtplaid of juist wat meer kussens met vrolijke tinten. Het maakt dat je eigen omgeving altijd een beetje in beweging is.

Fijn om te zien dat de woon- werkomgeving mee beweegt en dat zoveel mensen daar bewust mee bezig zijn. Ons motto is namelijk thuis ben jij de baas en maak je je eigen wereld, daarbuiten is het van iedereen. In het kader van water, vuur, aarde en lucht wat het thema van deze editie is, werken wij veelal met deze elementen binnen ons concept. In huis vloeit wat ons betreft de natuur helemaal over in prettig wonen en werken. We maken binnen onze ontwerpen dan ook veelvuldig gebruik van marmer, leer, zijde, hout en glas wat allemaal met het thema verweven is. De natuur geeft rust, is een explosie van tinten en altijd in harmonie.

Wij wensen u een onvergetelijke zomer toe als het even kan in de natuur!