‘Het mooie’. Dat is dan ook precies wat EL Bonito betekent. Een mooie bestemming in de Oudelandshoek waar jong en oud samenkomt.

Fotografie: Rob van der Teen

Met zijn indrukwekkende menukaart, biedt El Bonito een levendige ervaring voor iedereen die op zoek is naar heerlijk eten, gezelligheid en een plek om te genieten zonder zich te hoeven haasten. El Bonito is een ware culinaire bestemming die de smaakpapillen doet verrassen en je zintuigen prikkelt.

On the menu

Bij El Bonito worden er diverse gerechten geserveerd die perfect zijn om te delen. Dit stelt gasten in staat om verschillende smaken en texturen te ontdekken en tegelijkertijd een sociale eetervaring te beleven. Hier draait het om het delen van smaken, texturen en ervaringen. Op de menukaart vind je gerechten van over de hele wereld met een eigenwijze twist. De menukaart is een waar meesterwerk. Of je nu gaat voor de heerlijke taco’s, de verfijnde sushi of een skirt-steak van de grill, elke hap brengt je dichter bij het ontdekken van nieuwe culinaire smaken.

Uitnodigende sfeer

El Bonito is een bruisend restaurant voor een diverse doelgroep. Of je nu met vrienden, familie of collega’s komt, het biedt een culinaire ervaring die alle zintuigen prikkelt. Geniet van een smaakvol diner of een verrukkelijke lunch. De brasserie verwelkomt gasten met een warme gastvrijheid en een uitnodigende sfeer. Het interieur is aantrekkelijk, de zitplaatsen zijn comfortabel en de ambiance is levendig, waardoor de perfecte setting ontstaat voor een onvergetelijke culinaire beleving. Het concept van El Bonito moedigt gasten aan om na hun diner of lunch te blijven hangen en te genieten van de bruisende sfeer. Bovendien is het ook de ideale locatie voor een zakelijke

 lunch of een heerlijke cocktail op een zomerse avond. Met ruime openingstijden staat El Bonito klaar om jouw restaurant te zijn, elke dag van de week. Ongeacht de gelegenheid.

Enjoy & business

El Bonito biedt niet alleen een geweldige plek voor sociale bijeenkomsten, maar het is ook een uitstekende locatie voor een zakelijke lunch. Hier vind je de perfecte combinatie van een smaakvolle menukaart en een professionele ambiance, waardoor je kunt genieten van een heerlijke maaltijd en tegelijkertijd belangrijke zakelijke gesprekken kunt voeren. Of je nu een lunchafspraak hebt met collega’s, klanten of partners, El Bonito zorgt voor de ideale balans tussen werk en genieten.

Daarnaast is El Bonito ook de ultieme ontmoetingsplek voor zakelijke gasten, met ruime parkeergelegenheid bij winkelcentrum De Bieshof als groot voordeel. De ruimte en ambiance zijn perfect geschikt voor zakenlunches, ondernemersborrels en netwerkevenementen. El Bonito toont hun creativiteit met evenementen zoalsde recente beach & Bubbels ter gelegenheid van de zomereditie van 078MGZN. Bezoekers wanen zich in het chique Saint-Tropez, compleet met zandstrand, dj, livemuziek, vuurspuwer, bubbels en oesters. Dit sprankelende feest met beach vibes in Oudelandshoek heeft alle twijfels over de locatie van El Bonito weggenomen.

Stephan en Amanda zijn tevreden, maar blijven streven naar verbetering en verfijning. “We erkennen de belangrijke rol van onze medewerkers, want hun inzet, gastvrijheid en ideeën zijn van onschatbare waarde. Met veel enthousiasme kijken we uit naar de zomer, waarbij een levendig en gezellig terras en veel bedrijvigheid centraal staan.”

El Bonito
Van Eesterenplein 212, Dordrecht
www.elbonito.nl