Na een nare ervaring bij een kapper afgelopen jaar, wist Miluska even niet meer zo goed wat ze met haar lokken aan moest. Tijd voor een frisse look!

Fotografie:  Rob van der Teen

Haarstylist Michiel

Gelukkig heeft de huidige kapper van Miluska goed voor het haar gezorgd en is er voorzichtig te werk gegaan met de vorige kleuringen. Nu het haar weer wat opgeknapt is, kies ik voor een frissere highlight, maar uiteraard wel in combinatie met Olaplex. De zachte koele maar blonde tinten passen goed bij de eigen kleur van Miluska. Samen met de lob geeft dit een zomers resultaat.

Make-up Artist Brenda

Bij Miluska koos ik voor een zachte glowy look. Zomers door de zachte blush op de wangen en de crèmetint op de ogen. Ook de lippen heb ik soft gehouden. Daarna heb ik de ogen iets meer aangezet met een taupe kleur voor meer power in het geheel. Door zo rustig je make-up op te bouwen en te spelen met kleur, zie je vanzelf waar je dat beetje extra mist en kun je je look compleet maken.