Inspiratie is een veel gebruikt woord in onze branche en dat is eigenlijk ook niet gek. Het is de drijfveer achter ons werk, want zonder inspiratie komt er niks op papier. Voor mij komt inspiratie in heel veel vormen en maten, maar de grootste bron van inspiratie is toch wel de natuur. Ieder seizoen veranderd automatisch het beeld buiten, waardoor er altijd weer nieuwe vormen, kleurcombinaties en texturen te zien zijn. Helemaal gratis en voor niets.

 

Nu er een nieuw seizoen voor de deur staat, is inspiratie altijd welkom. Ik wil jullie daarom ook graag laten zien dat je in jouw eigen interieur met het thema van deze editie – de vier elementen – heel veel kanten op kunt. Laat je inspireren door de kleuren van de elementen of denk juist in nieuwe afwijkende vormen. Wil je snel resultaat zonder al te veel moeite? Dan is de verfkwast de beste manier. Kleurcombinaties zoals terra en blauw doen het altijd goed, maar zijn wel gewaagd. Wil je wat rustiger starten? Kies dan bijvoorbeeld voor een combinatie van (donker)bruin, grijs en lichtblauw. Om geheel af te maken kun je werken met een nieuw vloerkleed, luchtige gordijnen of een kleine bijzettafel. Wil je het wat subtieler aanpakken? Kies dan voor woonaccessoires zoals een set nieuwe kussens, kandelaren in een frisse kleur of een mooie statement vaas. Probeer eens wat uit, ga buiten je comfort zone en creëer een te gekke nieuwe look voor jouw interieur!