De mooiste & lekkerste feestpakketten op maat!

Wil jij deze feestdagen bij jouw medewerkers eens met iets anders aankomen dan het geijkte decemberpakket? Kies dan voor een uniek pakket-op-maat van Broodcafé Jaap! In de bakkerij van deze vintage lunchroom bakt Jaap Korteweg de heerlijkste specialiteiten. 

“Ik durf wel te zeggen dat Jaap de allerlekkerste kerststollen bakt”, vertelt Jaaps partner en mede-eigenaar Nicoline. “Natuurlijk met echt spijs, amarenakersen en appel. Maar we hebben nog veel meer huisgemaakte en authentiekeseizoensspecialiteiten. Versgebakken pepernoten, amandelstaven, kransen, letters, maar bijvoorbeeldook Dordtse schapenpoten. Dat zijn bokkenpoten met mokkacrème en witte chocolade.” 

Feestpakketten

Nicoline: “Voor de feestdagen bakken we echt voor ieder wat wils in onze bakkerij achter in onze lunchroom. Deze is open, dus als je onze zaak binnenstapt ruikt het altijd verrukkelijk. Wij maken pakketten voor elk budget. Pakketten met versgebakken eigen producten, maar ook met kwalitatieve streekproducten, zoals advocaat of lekkere jammetjes gemaakt van vers fruit. Vertel ons wat een pakket mag kosten en ofje zoet, hartig of een combinatie daarvan wilt en wij maken er een prachtig geheel van. Ook wat betreft de verpakking valt er iets te kiezen. Wil je een zak, een tas of misschien wel iets blijvends? Jij bepaalt zelf de inhoud, de verpakking én de prijs. Zo is elke bestelling anders. Samen maken we er een uniek pakket van waar je jouw medewerkers gegarandeerd heel blij mee maakt!”

Bestel tijdig!

“Maar wacht niet te lang met bestellen”, adviseert Nicoline. “Je kunt jouw pakketten in ieder geval tot half november bij ons bestellen. Ben je geïnteresseerd of wil je een proefpakketje ontvangen? Vul dan snel het contactformulier in op onze site. Wij helpen je graag!”

Broodcafé Jaap
Johan de Wittstraat 10-12, Dordrecht

www.broodcafejaap.nl