Mini Mega Pubquiz

Zin in een avond vol gezelligheid en competitie? Dan is dit echt iets voor jou! Brandstof organiseert dit jaar op 30 september de Mini Mega Pubquiz. Test samen met je vrienden, familie of collega’s jullie algemene kennis, onder het genot van een lekker drankje en heerlijke tosti’s. Schrijf je snel in en wie weet zien we jullie daar?

za 30 september – 20:00 – Bibelot (Brandstof)


Verzoekmachine

Een huisfeest, maar dan zonder de rotzooi in je eigen huis. Te mooi om waar te zijn? Niet bij Bibelot! Het grootste huisfeest komt weer naar Dordrecht. Je kan hier je eigen verzoekjes indienen en niemand heeft de mogelijkheid om een nummer in de lijst over te slaan. Dus ga jij voor Natascha Bedingfield – Unwritten of voor De Jeugd van Tegenwoordig – Sterrenstof? 

za 30 september – 23:00 – Bibelot


Martijn Koning

Volgens Martijn Koning zeggen mensen niet vaak wat ze van anderen vinden, dan ontstaan er vaak hele ongemakkelijke gesprekken. Maar voor Martijn is dat geen probleem, hij is een ongemakkelijke situatie. Dus heb jij zin om met buikpijn van het lachen de volgende dag naar je werk te gaan? Koop dan nu je tickets.

do 5 oktober – 20:00 – Kunstmin 


DiscoTrain

Waan je weer even in de jaren ’70, ’80 en ’90. Ga jij helemaal los op Stayin’ Alive van de Bee Gees of gooi jij je voetjes van de vloer bij Rhythm Is A Dancer van SNAP! Geniet van alle vrolijke gezichten en de heerlijke sfeer. Koop jouw tickets snel, want op=op!

za 7 oktober, 21:00 – 03:00 – Bibelot


DordtseCultuurnacht

Dwaal mee door het donker als de maan het onzichtbare zichtbaar maakt en de sterren laten stralen. De Dordtse Cultuurnacht is het moment om kennis te maken met alle cultuurinstellingen in de stad. Tijdens de Cultuurnacht kun je genieten van kunst, cultuur, workshops, creatieve lessen, (pop)concerten en voorstellingen.

za 14 oktober – Dordrecht 


 

Camerata RCO

Begin je zondag goed met het unieke en intieme kamermuziek ensemble van Camerata RCO. Camerata RCO bestaat uit leden van het Koninklijk Concertgebouworkest. Het repertoire zoeken ze zelf uit en daarmee onderscheiden zij zich van hun orkestrepertoire. Heb jij ook zin in een persoonlijk en intiem concert? Dan zien we je graag 15 oktober bij Kunstmin. 

zo 15 oktober – 11:00 – Kunstmin


Nienke Plas

Een lekker ontspannen avondje? Dat zit er niet in bij Nienke. Deze wervelwind gaat in de hoogste versnelling door de evolutie van de vrouw. Nienke bewandelt een bijzonder pad. Eerst was ze zelf een kind, nu heeft zij kinderen en uiteindelijk trouwt ze er met eentje. Maar spijt heeft ze niet. Kom genieten van een hilarische avond. Tickets zijn nu verkrijgbaar.

vr 20 oktober – 20:15 – Kunstmin


WijnSpijs Wandeling door Dordrecht

Geniet van de mooie Dordtse binnenstad onder het genot van een heerlijke wijn-spijs combinatie. Je leert verschillende restaurants kennen in het centrum van Dordrecht. Om 12:00 word je bij het eerste restaurant verwacht. Hier ga je lekker genieten van de wijn-spijs combinatie. Daarna loop je met jouw gezelschap naar het volgende restaurant. Dit herhaal je, tot je bij het laatste restaurant geweest bent.

zo 22 oktober – Dordrecht

Foto: @BeeldbankDordrecht


Brocante in de Grote Kerk

Nu de donkere dagen er weer aan komen, hangt de kerstgeur weer in de lucht! Ruim 40 kerstkramen met prachtige kerstversieringen, kerstballen, engelen, klokjes en nog veel meer mooie schatten. Ook vind je er mooie authentieke brocante uit Frankrijk, België en Engeland. Kom jij ook lekker struinen voor kerst?

za 4 november – 10:00 -16:30 – Dordrecht


Wanderlust

Zijn Down The Rabbit Hole en Lowlands helemaal jouw ding? Dan biedt het Energiehuis de ultieme ervaring voor jou. Het Expeditiefestival Wanderlust biedt je werelden die je nog niet kende en prikkelt al jouw zintuigen. Beleef, geniet, luister en ervaar. 

za 11 november – 20:00 – Bibelot/Kunstmin


Nick Schilder

Tijdens Nick zijn allereerste solotour ‘The Singer Songwriter Show’ neemt hij je mee door de geschiedenis van onder andere James Taylor, Bob Dylan en Neil Diamond. Nick vertelt zijn persoonlijke verhalen die hij vermengt met zijn eerste solomuziek. Kom jij ook genieten van deze muzikale avond? Koop dan snel je kaarten.

vr 17 november – 20:15 – Theater de Willem

 


Candlelight:  Coldplay meets Imagine Dragons

 Een zintuigprikkelende live muziekervaring, dat is wat je kan verwachten als je naar dit candlelight concert komt! Beleef de muziek van Coldplay en Imagine Dragons live in de Grote Kerk bij de warme gloed van kaarslicht. 

vr 25 november – 21:15 Grote Kerk Dordrecht


Story of Boybands

“Oh my… They are back!!” Charly Luske, Leon Sherman en Tommie Christiaan zorgen voor een geweldige avond met allemaal monsterhits van Backstreet Boys tot aan One Direction. Zij vertellen verhalen over de bands, de leden, hun successen en hun schandalen, alles komt aan bod! De band onder leiding van Nick Bult zal ervoor zorgen dat elke avond het dak eraf gaat!

za 2 december – 20:00 – Kunstmin