Bij het ROC Da Vinci College draait het om kansen bieden en succes behalen. Wij begrijpen dat flexibiliteit en snelheid belangrijk zijn voor onze studenten. Daarom bieden we bij veel mbo-opleidingen de mogelijkheid om het hele jaar door te starten. Ben je bijvoorbeeld geïnteresseerd in retail, commercie, logistiek of techniek, dan kun je bij ons direct aan de slag. Bovendien kun je bij veel opleidingen zelf je studietempo bepalen, waardoor je de kans hebt om versneld je mbo-diploma te behalen. Ontdek hoe het Da Vinci College jouw weg naar succes kan versnellen.

Bij het Da Vinci College begrijpen we dat iedere student uniek is en zijn of haar eigen pad naar succes volgt. Daarom hebben we ons onderwijs zo ingericht dat het aansluit bij de persoonlijke behoeften en ambities van studenten. Of je nu de voorkeur geeft aan een hands-on aanpak in een bbl-opleiding of liever een meer theoretische benadering volgt in een bol-opleiding, wij hebben volop mogelijkheden.

Opleiding

Een van de voordelen die studenten vaak benadrukken, is het feit dat ze het hele jaar door kunnen beginnen met hun opleiding. Het is dus niet nodig om te wachten tot het traditionele studiejaar begint om verder aan je carrière te werken. Of het nu januari, april, of november is, je kunt bij het Da Vinci College direct aan de slag.

Lisa van der Berg, die de opleiding Retailspecialist bij het Da Vinci College heeft gevolgd: “Ik wilde niet wachten tot het nieuwe studiejaar om mijn opleiding te starten. Bij het Da Vinci College kon ik direct beginnen, en dat was geweldig! Ik studeerde in mijn eigen tempo en kreeg de flexibiliteit om mijn studie aan te passen aan mijn drukke leven. En raad eens? Binnen een jaar had ik mijn mbo-diploma op zak!”

Lisa’s verhaal is slechts een voorbeeld van wat er mogelijk is bij het Da Vinci College. We begrijpen dat het leven vol uitdagingen zit en dat het soms moeilijk kan zijn om de traditionele onderwijskalender te volgen. Daarom zijn veel opleidingen zo opgezet dat een student zelf de controle heeft over zijn of haar eigen leertraject. Dit betekent ook dat als je een bepaald onderwerp snel oppikt, je kunt versnellen en sneller kunt afstuderen. Aan de andere kant, als je meer tijd nodig hebt, kun je vertragen en je studie aanpassen aan jouw behoeften. Deze flexibiliteit stelt je in staat om het beste uit jezelf te halen en te streven naar succes.

De mogelijkheid om je eigen studietempo te bepalen, geldt niet alleen voor bbl-opleidingen, waarbij werken en leren wordt gecombineerd, maar in sommige gevallen ook voor bol-opleidingen, waarbij je vooral op school leert. Ook voor werkgevers biedt deze flexibiliteit kansen. Medewerkers kunnen direct starten met een opleiding waardoor er geen tijd verloren gaat. Zo kunnen ze snel de kwalificaties halen die ze nodig hebben voor hun beroep.

Het Da Vinci College is er trots op om studenten zoals Lisa te ondersteunen bij het behalen van hun doelen. We geloven in het potentieel van elke student en bieden de middelen en kansen die nodig zijn om te slagen. We begrijpen dat het leven druk is en dat wachten op het juiste moment om je opleiding te beginnen, soms gewoon geen optie is. Met de juiste inzet en begeleiding kun je bij ons snel je mbo-diploma behalen.