Zeven smetteloze moderne behandelkamers, een operatiekamer, ruimtes speciaal ingericht voor de mondhygiënisten en een eigen lab. Tandheelkundig Centrum De Witte Brug is in Papendrecht al jaren een begrip. Het is een flinke praktijk als het gaat om de ruimte en capaciteit, maar vooral ook als het gaat om de expertise. “Alles draait bij ons om kwaliteit.” Aldus de vier eigenaren, Albert Tertoolen, Martijn Croon, Bart van der Linden en Bart Defossez.

Tekst: Diana Henneken | Fotografie: Sophie Slurink

Samen met een team van bij elkaar dertig zeer deskundige medewerkers, variërend van tandartsen en mondhygiënistes tot de baliemedewerkers en tandtechnici, verzorgen de oud-studiegenoten de gebitten van al heel veel mensen uit de Drechtsteden en soms ook van daarbuiten. Die verzorging is breed, heel breed. Naast reguliere tandartsconsulten voor zowel volwassenen als kinderen, bieden ze tandheelkundige specialisaties als implantologie en gebitsrenovatie inclusief protheses op maat. Alles voor een gezond èn mooi gebit.  

Helder plan

‘Wij behandelen geen tanden, maar mensen’, staat op de site van De Witte Brug. En zo is het ook, benadrukken de ervaren specialisten. “Na de eerste intake waarbij we het hele gebit bekijken en ook foto’s maken, maken we een helder plan en gaan we in gesprek. We bespreken alle opties en luisteren vooral ook goed. Wat zijn de wensen? Wat zijn de verwachtingen? Om vervolgens samen te komen tot een weloverwogen duidelijk passend plan, inclusief kostenoverzicht en planning.”  

Mooiste kroon- en brugwerk

“Waar wij ons met name in onderscheiden ten opzichte van andere praktijken is de hoge kwaliteit van onze kronen en bruggen. Onze tandtechnici maken deze zelf custom made met de modernste technieken in ons eigen lab. Al onze patiënten die we hiermee behandeld hebben, zijn enthousiast. Ze zijn niet van echt te onderscheiden. Mocht het nodig zijn, dan kunnen we ze zelfs in de mond nog bijkleuren.”  

Rust

De royale ontvangstruimte is stijlvol ingericht en straalt rust uit. Precies zoals de heren in gedachten hadden toen ze Jeroen Smeele vijf jaar geleden vroegen om deze ruimte te restylen. De gerenommeerde conceptontwikkelaar en interieurontwerper is gespecialiseerd in exclusieve projecten binnen de horeca. Zijn kenmerken: een no-nonsense aanpak, aandacht voor details en het creëren van een gastvrije ambiance. Het zijn de kenmerken die ook prima passen bij de werkwijze van de tandheelkundig specialisten. “We vinden het belangrijk dat onze patiënten zich al bij binnenkomst op hun gemak voelen. Voor veel mensen blijft een tandartsbezoek toch spannend. Helemaal als het om wat grotere ingrepen gaat.”  

‘Onderscheidend is de hoge kwaliteit van onze kronen en bruggen’

Nieuwe patiënten

De meeste nieuwe patiënten komen via mond-tot-mond reclame is de ervaring van de tandartsen. Een compliment natuurlijk. Het goede nieuws is dat er ruimte is voor groei in de praktijk. Dit betekent dat nieuwe patiënten welkom zijn. Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor jou? Meld je aan voor een eerste kennismakingsgesprek of doe mee met de speciale actie voor lezers van het 078MGZN.

 

Tandheelkundig Centrum
De Witte Brug

De Biezen 10, Papendrecht
www.dewittebrug.net