Sneller, stabieler en future proof

Goed nieuws voor inwoners en ondernemers in Barendrecht: de uitrol van het glasvezelnetwerk door KPN vordert gestaag. Een snelle, stabiele, veilige en future proof internetverbinding is binnen nu en een paar jaar geen droom meer maar werkelijkheid. Natasja Nirmowidjojo, sinds april van dit jaar vestigingsmanager van de KPN XL winkel in Barendrecht, nodigt iedereen van harte uit om langs te komen voor advies en inspiratie over de mogelijkheden van glasvezel.

Tekst: Diana Henneken | Fotografie: Daphne Krijgsman

De ervaren manager werkt al 14 jaar bij KPN in diverse functies waarvan de laatste paar jaar in Amersfoort. Toen ze de kans kreeg om aan de slag te gaan in Barendrecht greep ze die met beide handen aan. “Een hele mooie uitdaging en lekker dicht bij mijn woonplaats Rotterdam. Toen ik startte was de uitrol van glasvezel net begonnen. Het is mooi om dit hele proces zo van dichtbij mee te maken en om de inwoners en ondernemers zo goed mogelijk te adviseren.”

Glasvezel voor ondernemers

“In Amersfoort deed ik de zakelijke dienstverlening waaronder advies over de glasvezelverbinding in de retail. Tijdens mijn contacten met ondernemers noemden ze doorzettingsvermogen, creativiteit, flexibiliteit, risico’s durven nemen, passie voor je product of dienst, betrouwbaarheid en commercieel inzicht als de belangrijkste eigenschappen van een succesvol ondernemer. In het ondernemerschap wil je niet afgeremd worden, zeker niet als het gaat om bereikbaarheid. Met glasvezel heb je altijd een stabiele en snelle verbinding. Ook in Barendrecht vertel ik ondernemers graag meer over de voordelen en mogelijkheden van een glasvezelverbinding.”

Groene verbinder

“Met onze diensten verzorgen we de mogelijkheid om thuis te werken, conference calls te organiseren of bij te wonen, online trainingen te volgen, te bellen, streamen en nog veel meer. Een goede verbinding is onmisbaar voor ondernemers, zowel online als offline. Daarom hebben we in onze winkel een ruimte waar ondernemers elkaar kunnen ontmoeten om te vergaderen, van gedachten te wisselen of een training te volgen.  We zijn zelf ook van plan om hier evenementen voor ondernemers te gaan organiseren. KPN verbindt en dat is ook meteen het mooie aan mijn baan. Mensen bij elkaar brengen is het leukste wat er is.”

It’s a match!

De Barendrechtse Uitdaging brengt maatschappelijke organisaties met een hulpvraag in contact met het bedrijfsleven. Dit gebeurt met een gesloten beurs. Stichtingen en verenigingen hebben vaak goede ideeën maar niet altijd het geld, de kennis of de apparatuur om het uit te voeren. Bij de Barendrechtse Uitdaging zijn bedrijven aangesloten die graag hun maatschappelijke verantwoordelijkheid nemen. “Uiteraard zijn wij vanuit KPN ook aangesloten, ik ben lid van de matchgroep. Onze eerste match hebben we onlangs gerealiseerd. Een zorginstelling was op zoek naar potjes om te beschilderen en ze daarna weg te geven aan Barendrechtse (eenzame) ouderen en anderen die een lichtpuntje verdienen. In onze winkel hebben we potjes met een zaadje die we cadeau geven aan onze klanten om aandacht te vragen voor glasvezel. Deze potjes stelden we graag beschikbaar voor dit mooie maatschappelijke initiatief.”

Bezoek de winkel

De enthousiaste manager herhaalt de uitnodiging om vooral langs te komen in de XL winkel aan de Donk om persoonlijk kennis te maken met haar en met de andere deskundige KPN-adviseurs. “Via onze website kun je een afspraak inplannen voor in de winkel of digitaal, maar gewoon langskomen kan natuurlijk ook. Je bent van harte welkom. De koffie staat altijd klaar.”

KPN XL
Donk 1, Barendrecht
0800 0403 | www.kpn.com