Bij het maken van dit moodboard zitten we nog midden in de zomer en zijn de kleuren van deze foto’s ook ‘lekker zomers’. De trend zet zich door want bijgevoegde beelden zijn namelijk van de nieuwe herfst-wintercollecties! We hadden het al gemerkt aan de fashionista’s maar ook in de interieurs komt weer meer kleur, voor de één een zegen en voor de ander not done…

Wij houden de gulden middenweg en zorgen er meestal voor dat de basis mooi rustig is en dat we met diverse items als fauteuiltjes, kussens, tapijten, behang, plaids, bloemen, kaarsen, tafeltjes, etc. de kleuren blenden. Luxe is nog steeds de rode draad met marmer, staal, velvet en glas in de hoofdrol, al merken we ook dat materialen als rotan, hout en travertin veelvuldig toegepast worden. Kortom de bohostijl komt weer terug en zorgt voor sfeer en vrolijkheid!