Grijs is Miranda nog niet, maar langzaamaan werd zij wel blonder. Een make-over zag zij wel zitten, maar zichzelf opgeven bij Michiel was nog een stapje te ver. Haar vriend Anne gaf haar het laatste zetje om de uitdaging aan te gaan en vol toffe ideeën ging zij in de stoel zitten bij KAMER 88.

Fotografie:  Rob van der Teen

Haarstylist Michiel

Van nature heeft Miranda een zacht koperen kleur, maar door de zon was deze flink valer geworden. Samen kozen we voor een zachte strawberry blond look. Deze iets zachte goudblonde kopertint met een hint van coolpink geeft veel meer kleur aan het gezicht van Miranda. De high- en lowlights geven meer diepte aan het geheel. De lengte heb ik behouden, maar de voorkant mocht wel wat meer pit krijgen. Door het haar rond het gezicht te laten vallen geeft dit de look gelijk meer volume.

Make-Up Artist Brenda

Bij Miranda heb ik gekozen voor zachte natuurlijke tinten. Bij de zacht koperen haarkleur passen zachte mosgroene nuances en daarom koos ik deze kleur voor de ogen samen met een taupetint. Dit geeft haar ogen nog meer glans. De wangen hield ik dit keer rustig, maar de lippen heb ik met een zachte lipstick net wat meer kracht gegeven.