Al sinds de jaren 90 maakt Tangent radio’s, luidsprekers en versterkers van allure, die diverse internationale onderscheidingen hebben gekregen. Er zijn dan ook al heel veel mensen die met veel plezier gebruik maken van de producten van dit mooie merk. Een aantal van deze producten hebben een samenwerking met het eveneens Deense designbureau van Jacob Jensen en zijn een lust voor oog én oor. Welk product je ook kiest, het is gebruiksvriendelijk, heeft een fraai design en een compromisloos geluid vol karakter.

TANGENT AMPSTER BT II

De Tangent Ampster II BT is een kleine versterker met groots geluid. Hij mag dan klein van formaat zijn, maar de Tangent Ampster II BT stuurt met gemak een set mooie luidsprekers aan. En het versterkertje heeft veel aansluit mogelijkheden, analoog, digitaal en draadloos.

Prijs: € 199,-

TANGENT CDII

De Tangent CDII multi-format cd-speler is doeltreffend simpel. Hij speelt CD’s erg goed af, klinkt goed en is op afstand te bedienen. De Tangent CDII sluit perfect aan bij de Ampster II versterker en DAB+ tuner. Samen maken ze een fantastisch setje wat precies doet wat het moet doen, duurzaam is gebouwd. En dan nog super betaalbaar is ook.

Prijs: € 199,-

TANGENT AMPSTER TV

De Tangent Ampster TV is speciaal bedoeld voor het versterken van TV geluid. Wat is ermooier en rustgevender dan goed stereo geluid uit uw TV? Vergeet de soundbar. Twee speakers naast de TV geven vaak een veel beter en natuurlijker geluid! 

€ 199

TANGENT SPECTRUM X5

De Tangent Spectrum X5 is de grotere broer van de X4. Met zijn 13 cm woofer en grotere behuizing kan deze luidspreker een tandje verder in de laagweergave. 5Hz om precies te zijn. Daarnaast is de Tangent Spectrum X5 identiek aan de X4 en dus beschikbaar in dezelfde 2 matte kleuren wit en zwart met walnoot houtkleur voet. De Alva stand van NorStone past hier perfect onder. De houtkleur is precies op elkaar afgestemd.

Prijs: € 299,-

ALVA STAND

Deze stijlvolle NorStone Alva luidsprekerstand is een elegante aanvulling voor vele speakers en specifiek de Tangentspectrum monitor luidsprekers. Het midden frame is van MDF, afgewerkt met een kunststof fineer.De boven- en onderplaat zijn van gehard glas, in frosted wit of hoogglans zwart. De bodemplaatwordt in 2 kleuren meegeleverd.

Prijs: € 139,-

Deze Tangent Danmark producten zijn verkrijgbaar bij De Radiobeurs Louter: HiFi en Home Cinema specialist en is hét adres voor alles omtrent beeld, geluid, projecten en reparatie.

www.deradiobeurs.nl