Bij Bustelberg in Breda is iets moois aan het ontstaan. De Dordtenaren Jelle Nodelijk en Marijn Trousset zijn nu bijna een jaar aan de slag bij deze vermogensbeheerder in Breda. Samen met Peter Cordes zijn de jonge ondernemers van plan om Nederland te gaan veroveren. Dit lijkt een mooie mix te worden van jong en oud.

Grote geluksvogel

Peter Cordes, eigenaar van Bustelberg, vindt zichzelf een grote geluksvogel met deze twee jonge mannen aan boord. Jong en oud is voor onze onderneming de ideale combinatie van ambitie en ervaring. Vermogensbeheer is een groeimarkt. De Nederlander wordt ouder en vermogender. Met de huidige spaarrente wordt geld op de bank ieder jaar iets minder waard. Veel spaarders zoeken daarom een alternatief. Liefst een degelijke partij die persoonlijk te werk gaat.

Duur supermarktproduct

De banken creëren met hun standaarddienstverlening steeds meer afstand tot de klant. Bankbeleggen wordt een onherkenbaar en duur supermarktproduct. Dat biedt kansen voor Bustelberg. Bij Bustelberg investeren ze juist in kwaliteit, rendement én de persoonlijke relatie. Dat is het bestaansrecht van de vermogensbeheerder die al 32 jaar actief is voor particulieren, ondernemer en stichtingen. Voor groei is veel energie en innovatie nodig. “Deze jonge heren brengen dat gelukkig mee. En ze printen ook nog eens niets uit. Dat scheelt papier en geld”, zegt Cordes met een knipoog.

Geboren voor het vak

Marijn Trousset is actief als analist en beginnend portfoliomanager. Volgens Cordes is hij geboren voor het beleggersvak. Marijn heeft alles in zich om een grote belegger te worden. Hij beschikt over een bijna onuitputtelijke drive en heeft nu al een behoorlijke dosis vakkennis. Marijn is echt een liefhebber. Zijn specialisatie zit verscholen in een brede interesse in technologie, hij volgt alles op dit vakgebied. Hij is thuis in de werking van financiële markten én de opzet van een ideale beleggingsportefeuille voor jong en oud.

Ook geeft Marijn beleggingscursussen aan iedereen die meer wil weten over het opbouwen van vermogen.

Allround ondernemer

Jelle Nodelijk is meer de allround ondernemer van de twee. Hij is op zijn best als hij nieuwe dingen kan uitzoeken en opzetten. Dat maakt hem een specialist op vele onderdelen. Vooral bedrijfsprocessen en marketing hebben zijn interesse. Niet voor niets is hij de drijvende kracht achter de digitalisering van de WereldTopSelectie.nl. Dat is een onderdeel dat al een lange tijd zeer succesvol is. Jelle is als productmanager bezig om hier een gebruikersapp voor te ontwikkelen. Daarmee kunnen ze bij Bustelberg straks ook jongeren en kleinere vermogens mee laten profiteren van het rendement van de beste bedrijven ter wereld. “Toch mooi dat zo’n jongen afstudeert in bedrijfskunde, daar tot de meest veelbelovende van zijn lichting behoort en dan voor Bustelberg kiest”, zegt Cordes trots. Hij is bereid veel voor deze mannen te doen. Zo hebben ze afgesproken dat Nodelijk en Trousset alle aspecten van het ondernemen bij Bustelberg gaan proeven en ervaren. “Ze lopen als het ware een MBA-cursus in de praktijk”, vertelt Cordes.

Eerst het eiland Dordrecht!

Met deze dynamische mix van jeugdige energie en doorgewinterde ervaring gaat Bustelberg een veelbelovende toekomst tegemoet. Het samenspel van frisse inzichten en bewezen deskundigheid belooft een succesvolle reis naar het veroveren van de Nederlandse vermogensbeheermarkt. Eerst maar eens beginnen met het eiland Dordrecht!