De accountants en adviseurs bij accountantskantoor WEA Deltaland houden van samenwerken. Met elkaar, èn met de ondernemers die ze adviseren en ondersteunen. “Het doel? Het ondernemerschap eenvoudiger maken en inzicht geven in het nu en richting voor de toekomst. Dit is immers de missie van WEA Deltaland.” Hoe ze dat doen vertelt kantoorleider Jordy Rijsdijk (30) graag. “Iedere ondernemer is uniek. Met onze persoonlijke aanpak geven we advies op maat.”

‘Een werkomgeving waar iedereen zich kan ontwikkelen en met plezier werkt’
Jordy Rijsdijk

Vijf jaar werkt de ambitieuze kantoorleider bij WEA Deltaland. Gestart als relatiebeheerder op het kantoor in Brielle, maakte Jordy drie jaar geleden de stap naar kantoorleider voor het kantoor in Dordrecht. Een mooie kans die de sportieve young professional met beide handen aangreep. En met succes. Steeds meer ondernemers in de regio gaan vol vertrouwen de samenwerking aan met het Dordtse team van WEA Deltaland. 

Alles in huis

WEA Deltaland heeft zeven kantoren met in totaal ongeveer 170 medewerkers. Het Dordtse team bestaat op dit moment uit vijftien enthousiaste professionals. Jordy: “We zijn een klein maar groeiend team. Maar doordat we een onderdeel zijn van het grotere WEA Deltaland, hebben we altijd alle disciplines in huis. Voor de hele organisatie geldt dat persoonlijke aandacht en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Om dit te bereiken investeren we veel in een goede sfeer en deskundigheid. Een mooi bewijs hiervan is de Great Place to Work-certificering die we dit jaar hebben behaald met een score van maar liefst 8,2. Het past perfect bij ons doel om een werkomgeving te creëren waar iedereen zich kan ontwikkelen en met plezier werkt.” 

Ruimte voor ontwikkeling

Over ontwikkelen gesproken. De gedreven kantoorleider is zelf ook nog lang niet klaar. Naast zijn werk volgt hij ook deeltijd de opleiding tot accountant. Dit betekent één dag per week Avans Hogeschool en vier dagen per week kantoor. Of thuis, hybride en flexibel werken kan ook, daar is alle ruimte voor bij WEA Deltaland. “De combinatie van werken en leren, zowel intern als extern, is belangrijk voor ons bedrijf. Ik vind het geweldig dat ik al zo jong de kansen, verantwoordelijkheid en vertrouwen kreeg om me te ontwikkelen. Maar dat geldt niet alleen voor mij. We investeren graag in de talenten van onze medewerkers en stagiaires.”

Wat zeggen cijfers?

De accountants en adviseurs van WEA Deltaland werken met moderne technologie. Dankzij slimme software hebben klanten real time inzicht in hoe hun onderneming er financieel voor staat. Het grote voordeel van geautomatiseerde processen is dat hierdoor meer tijd is voor strategisch persoonlijk advies. Jordy: “Wij vinden het belangrijk om goed mee te denken met onze klanten. Wat betekenen de cijfers? Welke kansen zijn er voor de ondernemer? Het is mooi en waardevol om het daar samen over te hebben. Als het goed gaat met onze klanten, gaat het ook goed met ons.”

WEA-gevoel

Nog even terug naar het team en de onderlinge samenwerking. Jordy: “We hebben het zelf vaak over het WEA-gevoel. We doen het echt samen waarbij we de balans tussen werk en privé niet uit het oog verliezen. Het verloop binnen het team is om die reden bijzonder klein. Nieuwe collega’s zijn overigens van harte welkom. Pas afgestudeerd of 40 jaar ervaring en alles daartussen: als je ambities hebt, dan nodigen we je van harte uit om contact op te nemen. En dat geldt natuurlijk ook voor iedereen die op zoek is naar een goede accountant of adviseur.”

WEA Deltaland
Jan Valsterweg 103, Dordrecht

www.weadeltaland.nl