‘Een enorme aanrader!’, zegt Gerard Keuzenkamp over het meedoen aan Rabo ClubSupport Stemcampagne. Gerard maakt zich er sterk voor geld en middelen bijeen te brengen voor parkboerderij de Kiboe-hoeve in Zwijndrecht. ‘De Rabo ClubSupport actie brengt niet alleen geld in het laatje, maar creëert ook een warm meeleven onder je achterban. Hoe mooi is het niet om door gezamenlijk enthousiasme het bedrag flink op te schroeven. Want hoe meer stemmen je krijgt als club, hoe hoger het bedrag is voor het realiseren van je doel.’

Prachtige extra’s

De Kiboe-hoeve, van origine een kinderboerderij, heeft een speciaal plekje in Gerards hart. Hij komt er graag, nu met zijn kleinkinderen, die het heerlijk vinden tussen de geitjes en in de speeltuin. Daarnaast heeft hij een reusachtig netwerk, niet in de laatste plaats dankzij zijn jarenlange werk als accountmanager bij de gemeente. ‘Natuurlijk ben ik altijd op zoek naar geld’, lacht hij. ‘Kijk, de gemeente zorgt voor onderhoud en beheer en dat geeft een solide basis. Maar er is zoveel meer nodig dan dat. Inrichting en faciliteiten, bijvoorbeeld voor educatie, kosten geld. Daarom richtte ik stichting Vrienden van de Kiboe-hoeve op, en recent ook de Club van 100. Dat maakt ons in staat prachtige extra’s te realiseren.’

Gigagroot insectenhotel

Duurzaamheid is natuurlijk belangrijk op de vernieuwde parkboerderij, legt Gerard uit, samen met aandacht voor biodiversiteit. ‘Zonnepanelen, groene daken en waterdoorlatende bestrating, alles is gerealiseerd. En recent, mede dankzij de royale donatie vanuit de Rabobank Coöperatieve Duurzaamheidsbijdrage, is ons voedselbos een feit. Met als toegift een gigagroot insectenhotel dankzij de vorige editie van de Rabo ClubSupport Stemcampagne. Via andere kanalen brachten we al geld bijeen voor een rolstoelschommel, want inclusiviteit en duurzaamheid gaan hand in hand bij ons. Kiboe-hoeve moet een plek zijn voor iedereen.

Doel voor dit jaar

Ons doel voor de Rabo ClubSupport Stemcampagne van dit jaar? Educatie-palen. Als kinderen flink op de pedalen gaan staan, worden ze beloond met een vrolijk educatief verhaaltje. Zo maken we onze parkboerderij Kiboe-hoeve tot één groot, speels en leerzaam avontuur. Dus je begrijpt, wij doen weer van harte mee!’

Meedoen? Inschrijven kan tot en met 8 juli 2024

Goed voor de club & goed voor de buurt

Als Rabobank willen we clubs sterker en toekomstbestendig helpen maken. Bij hun inschrijving voor de Rabo ClubSupport Stemcampagne geven clubs hun maatschappelijke bestedingsdoel aan. Een doel dat goed is voor de club én goed voor de buurt. Leden van de Rabobank stemmen in september hun favoriete club. En die stemmen, die brengen geld op. Ben jij wel klant, maar nog geen lid? Lid worden kan gemakkelijk als je ingelogd bent in de app of op onze website.

www.raboclubsupport.nl